Byty U Šárky na Praze 6: co čeká velké rozvojové území v Praze?

Byty U Šárky na Praze 6: co čeká velké rozvojové území v Praze?

Datum publikace článku: 11. 03. 2013

Jedno z největších nezastavěných území v Praze se pravděpodobně už za dva roky začne zaplňovat novou zástavbou. Nové byty, kanceláře, obchody a parky, které mají vyrůst na U Šárky, jsou právě ve fázi posuzování vlivu na životní prostředí.

Developerský projekt v Praze k bydlení i podnikání

Rezidence U Šárky je nově vznikající projekt v jedné z nejžádanějších městských částí. Krásná příroda, ikonické bydlení, nespočet míst ke sportovnímu i kulturnímu vyžití - díky tomu všemu se Praha 6 vepsala do vědomí mnoha Pražanů. Projekt spojuje kvalitu moderního městského bydlení s pocitem volnosti a nespočtem možností.

Svobodu volby nabízí i možnost výběru mezi osobním a družstevním vlastnictvím. Jako jeden z prvních developerských projektů vůbec nabídne bydlení v unikátně zalesněném prostoru, který tak přirozeně naváže na malebné údolí přírodního parku Divoká Šárka.

První nové byty možná už v roce 2015

Zájemci o bydlení v Praze na Rohanském ostrově si zatím musí ještě pár let počkat. Příští rok bude developer věnovat vyřizování stavebního povolení a samotné zahájení stavby plánuje na začátek roku 2015.

Jako první zde vyroste komplex šesti bytových domů a dvou administrativních budov, které později doplní další byty, odpočinkové zóny i kanceláře a komerční prostory.

<< Zobrazit všechny aktuality