Se společností FINEP HOLDING nemůžete s bytem chybit

Se společností FINEP HOLDING nemůžete s bytem chybit

Datum publikace článku: 16. 12. 2016

Uvažujete o koupi nového bytu v Praze? Rozhodli jste se postavit v Praze rodinný dům? Hledáte pro vaši rodinu zajímavý pozemek, kde byste mohli zapustit svoje kořeny. Tak se obraťte na skutečné profesionály v oboru.

Společnost FINEP HOLDING je již 18 let velmi aktivním a uznávaným specialistou na českém realitním trhu a patří mezi přední developery s dobrou pověstí a solidním přístupem. Mají za sebou celou řadu úspěšně realizovaných projektů pro rezidenční i komerční užití a získali za ně i řadu ocenění. V poslední době například "Cenu asociace pro rozvoj trhu nemovitostí", jež je v České republice považována ze nejprestižnější ocenění v oboru.

Získejte pro své bydlení atraktivní pozemek v Dolních Počernicích

Společnost FINEP HOLDING nyní nabízí k prodeji 62 zajímavých pozemků pro stavbu nízkoenergetických či pasivních domů. Pozemky budou připojeny k infrastruktuře (vodovod, kanalizace, plyn, elektrické vedení) a mají výměru od 302 m² do 903 m². Zájemcům o větší parcely je možné pozemky sloučit.

Nově vzniklá Okružní ulice v budoucnu vytvoří kříž s prodlouženou ulicí K Zámku a protne celé území od východu na západ. Na ulici K Zámku také naváže široké pásmo veřejné zeleně s parkem. Jak bude vypadat váš rodinný dům, to záleží již jen a jen na vás.

Využijte zajímavé nabídky pozemků a velmi přívětivých cen

Uzemní plán má minimální omezení, ale počítá maximálně s dvojpodlažními domy a rozloze od 100 m² do 250 m². Na západní straně vzniknou samostatně stojícími domy a na východní straně naopak dvojdomky. Zájemcům o pozemky nabízí firma FINEP HOLDING i 12 typů vzorových domů.

Společnost FINEP HOLDING drží krok s moderními evropskými trendy a z často zanedbaných koutů a nevyužitých míst naší metropole vytváří výstavní lokality s kvalitním bydlením. Věřím, že byty v Praze od FINEP HOLDING sednou i vám.

<< Zobrazit všechny aktuality