Česká ekonomika je na tom nejlépe za poslední roky, využijte toho!

Česká ekonomika je na tom nejlépe za poslední roky, využijte toho!

Datum publikace článku: 16. 12. 2015

Pokud zvažujete bydlení ve vlastním bytě nebo dokonce domě, nyní je nejlepší čas pro investici.

Podle dat Českého statistického úřadu vzrostla česká ekonomika v letošním třetím čtvrtletí meziročně o 4,5 %. Oproti předchozímu čtvrtletí pak vzrostla o 0,5 %. Za skvělým stavem české ekonomiky je především fakt, že lidé mají poprvé od předkrizového roku 2007 větší chuť utrácet.

Moderní bydlení v Praze

Zatímco ekonomika roste, hypotéky jsou na historickém minimu a ceny bytů byly v roce 2015 také příznivé. Lidé tak více, dokonce rekordně, investovali i do nového bydlení. Na bydlení si půjčili 180 miliard korun.

Pořiďte si byt v Praze 4

Z této situace těží české stavebnictví, konkrétně pak výstavba bytových domů. Lidé mají největší zájem o nové byty v Praze - letos se jich zde prodalo 7 000, což jsou zhruba dvě třetiny všech prodaných bytů v České republice.

Nové byty v Praze

Byty na prodej v Praze nabízí především developeři, mezi které patří společnost FINEP HOLDING. Nyní jsou k dispozici například nové byty v Praze 8.

Praha 9 nabízí pozemky pro stavbu rodinných domů

Láká vás bydlení ve vlastní domě? Využijte pozitivního stavu české ekonomiky a poslední možnosti pořídit si stavební pozemek bez 21% DPH. Společnost Sekyra nabízí prodej pozemků v Praze 9 s kompletním připojením k infrastruktuře a možností stavby domu na klíč.

Máte na výběr z 12 typizovaných modelů nízkoenergetických či pasivních domů nebo si můžete navrhnout vlastní. Musíte pouze dodržet maximální výšku dvou podlaží a rozlohu od 100 do 215 m2. V nabídce je 62 pozemků různých velikostí, vybrané jdou navíc sloučit.

Praha 9 - Dolní Počernice je lokalita plná zeleně, která vyniká snadnou dostupností do centra a kompletní občanskou vybaveností v okolí. Jedná se již o druhou etapu, která navazuje na úspěšný projekt viladomy U Golfu.

<< Zobrazit všechny aktuality